Timebestilling

Åpningstider

Vi tilbyr behandling både på dag- og kveldstid. Enkelte av våre psykologer kan også tilby timer på lørdager og søndager.

Husk likevel at vår telefon er åpen kun på hverdager mellom klokken 8 og 17.


Telefon

Vi kan kontaktes på telefon 22 60 00 30 hverdager mellom klokken 08 og 17. Man vil da komme direkte i kontakt med en psykolog.

Hvis vi ikke kan svare din henvendelse når du ringer, vil vi kontakte deg innen 1-2 timer. Det er ikke nødnvendig å legge igjen beskjed.


Skriftlig henvendelse

For skriftlig henvendelse, vennligst fyll ut skjemaet til høyre. Skriv noen setninger om deg selv og hva du ønsker hjelp med. All informasjon vil bli lagret på et trygt sted og behandlet med konfidensialitet. Du vil få tilbakemelding fra oss innen 24 timer.


Avbestillingsregler

Avbestilling av en time må skje senest 48 timer før timen finner sted. Da får vi mulighet til å hjelpe andre. Hvis ikke avbestilling skjer i tide, vil man bli belastet for hele timen. Dette gjelder uansett årsak. I helgene kan avbestilling foretas via e-post. Førstegangstimer som finner sted under 48 timer fra bestilling, kan ikke avbestilles.


Finne frem

Vi holder til i Solligata 2, like ved Solli plass. Det er to minutters gangavstand til USAs ambassade. Våre lokaler er i 4. etasje, og ringeklokken på gateplan er markert “psykologene”.


Kart